Vytlačiť
1. Návrh projektu zavedenia produktu zážitkovej gastronómie vo vybranom podniku
Názov | Návrh projektu zavedenia produktu zážitkovej gastronómie vo vybranom podniku : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Jiaoyan Gan, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková | ||||||||||||
Autor | Gan Jiaoyan | ||||||||||||
Ďalší autori | Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2021. - 60 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 917188 | ||||||||||||
|