Vytlačiť
1. Harmonizácia potravinárskej legislatívy s právom Európskej únie
Názov | Harmonizácia potravinárskej legislatívy s právom Európskej únie |
---|---|
Autorské údaje | M. Rosinová |
Autor | Rosinová M. |
Zdrojový dokument | Zemědělská ekonomika = Agricultural economics : mezinárodní vědecký časopis. Roč. 42, č. 6 (Červen 1996), s. 289-292. - Praha : Česká akademie zemědelských věd - Ústav zemědelských a potravinářských informací, 1996. ISSN 0139-570X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 34 - Právo. Veda o štáte a práve |
Heslá | potravinárstvo * Slovensko * Európska únia * semináre * 1995 * Bratislava * legislatíva * trh vnútorný * Biela kniha * smernice * potraviny * výživa * kódexy * OECD * normy medzinárodné |
Anotácia | Prvým krokom vedúcim k plnému členstvu Slovenskej republiky v EÚ sa stala Európska dohoda o pridružení. Postupnosť aproximácie legislatívy. Úlohy Bielej knihy. Potravinový kódex - patrí do skupiny špeciálnych vykonávacích predpisov a zahŕňa široké spektrum rôznych predpisov. (Seminár, Bratislava, 1995). |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1996: 1-6 |