Vytlačiť
1. Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách
Názov | Názory zákazníkov na inovácie v poľských reštauráciách |
---|---|
Súbežný názov | Customer View on Innovation in Polish Restaurant |
Autorské údaje | Andrzej Rapacz, Piotr Gryszel |
Autor | Rapacz Andrzej |
Spoluautori | Gryszel Piotr |
Zdrojový dokument | Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 53, č. 2 (2020), s. 80-88. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2020. ISSN 0139-8660 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina, angličtina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | gastronómia * služby * stravovanie spoločné * inovácia * reštaurácie * Poľsko |
Anotácia | Človek uspokojuje svoje výživové potreby stále častejšie v rôznych typoch gastronomických zariadení. Okrem primárnej výživovej potreby vyvolanej hladom a smädom, sa sekundárne výživové potreby uspokojujú v gastronomických zariadeniach, spotrebou potravín a nápojov, nie s cieľom obnovy vitality jednotlivca, ale z potreby relaxu, odpočinku, zvedavosti zo spoznávania nových pokrmov, vzdelávania v príprave jedál. Gastronómia je jedným z odvetví služieb, v ktorom inovácia nadobúda stále väčší význam. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2020: 2 |