Vytlačiť
1. EÚ - legislatívny proces v potravinárstve
Názov | EÚ - legislatívny proces v potravinárstve : zabezpečenie hygieny výroby potravín na Slovensku |
---|---|
Autorské údaje | aut. P. Bystrický, D. Máté, R. Cabadaj |
Autor | Bystrický P. |
Spoluautori | Máté D. |
Cabadaj R. | |
Zdrojový dokument | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 8, č. 5 (2004), s. VIII. - Bratislava : SON MEDIA, 2004. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potravinárstvo * legislatíva * Európska únia * potraviny * hygiena * výroba * kontrola |
Anotácia | Kompatibilnosť legislatívnych požiadaviek na výrobu potravín v SR s požiadavkami EÚ. Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín - súčasti systému. Postup, ktorý treba dodržiavať na uplatnenie systému. Princípy HACCP. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2004: 1-12 |