Vytlačiť
1. Host chce být vtažen do děje
Názov | Host chce být vtažen do děje |
---|---|
Autorské údaje | Miloslav Pecho |
Autor | Pecho Miloslav |
Zdrojový dokument | Marketing magazine. Roč. 9, č. 11 (2005), s. 40-41. - Praha : Mladá fronta, 2005. ISSN 1211-7315 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | čeština |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * stravovanie spoločné * reštaurácie * služby * kvalita * klienti * personál * komunikácia * skupiny vekové |
Anotácia | Kritériá hodnotenia úrovne gastronómie. Rôznorodosť gastronomických zariadení. Kontakt obsluhujúceho personálu s hosťom. Technické vybavenie zariadení a nové technologické postupy v modernej gastronómii. Gastronomické zariadenia a rôznorodosť ponuky podľa vekovej orientácie. Národné kuchyne v gastronómii. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2005: 7-12 |