Vytlačiť
1. Emócie ako hlavný faktor modelu správania slovenských spotrebiteľov pri výbere ich miesta stravovania
SYS | 0105176 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502072146.2 | |
100 | $a 20091027dłłłłłłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Emócie ako hlavný faktor modelu správania slovenských spotrebiteľov pri výbere ich miesta stravovania $f Pavol Kita |
301 | $a VEGA 1/4598/07 | |
330 | $a Životný štandard Slovákov a výdavky na stravovanie. Využitie intuície a kreativity v koncepcii tvorby nového produktu a rozvoj ponuky vedie k interakcii zákazník-produkt. Experimentovanie v oblasti ponuky znižuje riziko obchodnej činnosti. Senzorický marketing vychádza zo základných zmyslov emócií jedinca a vplyvu na tvorbu zážitku zákazníka. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0104916 $1 010 $a 978-80-225-2834-4 $1 200 1 $a Faktory a determinanty štrukturálnych vzťahov v distribučných procesoch v podmienkach internacionalizácie a globalizácie obchodovania a ich vplyv na realizáciu distribučnej stratégie firmy $e zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA 1/4598/07 $e Bratislava, október 2009 $v S. 98-107 $1 210 $a Bratislava $c [Obchodná fakulta EU] $d 2009 $1 215 $a 150 s. |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005924 $a správanie spotrebiteľa |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0010592 $a racionalita |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0002215 $a marketing služieb |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005195 $a psychológia predaja |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie |
675 | $a 658.8 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000349 $x Odbytové hospodárstvo. Predaj. Odbyt | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0066280 $a Kita $b Pavol $f 1977- $p EUBOBFKMA $9 100 $4 070 $T Katedra marketingu OBF |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20091027 $g AACR2 |