Vytlačiť
1. Vybrané aspekty prístupu slovenských reštaurácií k spokojnosti zákazníka
Názov | Vybrané aspekty prístupu slovenských reštaurácií k spokojnosti zákazníka |
---|---|
Preklad názvu | Selected aspects of approach of Slovak restaurants towards customer`s satisfaction |
Autorské údaje | Lujza Jurkovičová, Jana Sýkorová |
Autor | Jurkovičová Lujza EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Sýkorová Jana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. Roč. 2, č. 7 (2009), s. 92-101. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2009. ISSN 1337-7493 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0228/08 Nové prístupy k riadeniu ponuky priemyselných podnikov |
Poznámky | VEGA 1/0228/08 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy |
Heslá | podnik priemyselný * reštaurácie * kvalita výrobkov * jedlá * spokojnosť zákazníkov |
Anotácia | Analýza postoja slovenských stravovacích zariadení k sledovaniu spokojnosti zákazníka s jedlom, ako aj zisťovanie významu vybraných položiek produktu v ich ponuke zákazníkom- |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E09 01609-003, OBF - Archív EPC, originál dokumentu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 5-8 |