Vytlačiť
1. Ekonomika potravinárskeho priemyslu a ceny potravín
Názov | Ekonomika potravinárskeho priemyslu a ceny potravín |
---|---|
Autorské údaje | Slávka Krížová, Svetlana Belešová |
Autor | Krížová Slávka |
Spoluautori | Belešová Svetlana |
Zdrojový dokument | Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 9, č. 4 (2009), s. 31-38. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2009. ISSN 1335-6186 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.5 - Ceny. Tvorba cien. Druhy cien |
Heslá | potravinárstvo * potraviny * výsledok hospodársky * ceny spotrebiteľské * porovnanie medzinárodné |
Anotácia | Analýza ekonomicko-finančnej situácie podnikov potravinárskeho priemyslu a ich jednotlivých výrobných odborov. Analýza vývoja spotrebiteľských cien potravín na Slovensku i v EÚ v dôsledku hospodárskej a potravinovej krízy. Faktory, ktoré môžu ovplyvniť súčasný celkový nárast, resp. pokles spotrebiteľských cien potravín v SR a následné priblíženie cenových úrovní potravín v SR krajinám EÚ, s ktorými sú vzájomne komparované. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 1-4 |