Vytlačiť
1. Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel
Názov | Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel |
---|---|
Autorské údaje | Ľudmila Novacká |
Autor | Novacká Ľudmila EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | International case studies for hospitality and tourism management students and trainees, Volume 2. S. 47-51. - Iasi : editura Tehnopress, 2011. ISBN 978-973-702-848-8 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Rumunsko |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | hotelierstvo * hotely * riadenie * certifikáty * marketing mix |
Anotácia | Situovanie hotela Kalsa. Manažment hotela Kalsa - využitie marketing-mixu. Riadenie hotela a ochrana životného prostredia, trvalo udržateľný rozvoj. Ocenenie hotela Kalsa. Ocenenie certifikátom European Flower Mark. |
Kategória EPC | Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E11 00751-001, kópia plného textu |