Vytlačiť
1. Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry
Názov | Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry |
---|---|
Autorské údaje | M. Filová, Alica Lacková |
Autor | Filová M. |
Spoluautori | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Aplikácia štartovacích kultúr pri výrobe tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov : zborník prednášok z konferencie : Bratislava, jún 1988. S. 39-48. - Bratislava : Pobočka ČSVTS pri Mäsovom priemysle, 1988 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01382-001, kópia plného textu |