Vytlačiť
1. Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní
Názov | Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní |
---|---|
Preklad názvu | Food safety in caterers |
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 4, č. 15 (2011), s. 408-417. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2011. ISSN 1337-7493 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | bezpečnosť potravinová * stravovanie spoločné * kvalita výrobkov * kontrola * analýza komparatívna * Slovensko |
Anotácia | Analýza súčasnej úrovne bezpečnosti a kvality potravín v spoločnom stravovaní na Slovensku komparáciou zistených poznatkov z usutočnenej kontroly potravín v zariadeniach spoločného stravovania orgánmi verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v rokoch 2008 až 2010. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E11 01730-010, originál dokumentu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2011: 13-16 |