Vytlačiť
1. Udržateľnosť v gastronómii
SYS | 0160012 | |
---|---|---|
LBL | 00000nla--22^^^^^---450- | |
005 | 20240502072757.6 | |
100 | $a 20120927d2012łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Udržateľnosť v gastronómii $d <The> Sustainability in Catering $f Roman Staňo |
330 | $a Faktory ovplyvňujúce udržateľnosť gastronómie vo vzťahu k životnému prostrediu. Využívanie zdrojov a surovín pre jedlá a nápoje až po finálnu realizáciu produktov gastronómie. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0159913 $1 010 $a 978-80-225-3452-9 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili Peter Drábik, Peter Červenka, Ivan Hlavatý, Petra Jansová $g recenzenti: Gabriela Pajtinková - Bartáková, Jan Koudelka $v S. 663-667 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2012 $1 215 $a CD-ROM [824 s.] |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004995 $a príprava jedál |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006024 $a stolovanie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006116 $a suroviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0048784 $a Staňo $b Roman $f 1966- $p EUBOBFKSC $9 100 $4 070 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20120927 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |