Vytlačiť
1. Zabezpečovanie kvality v reštauračných službách
| Názov | Zabezpečovanie kvality v reštauračných službách : diplomová práca | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Autorské údaje | Atila Homolya, školiteľ: Marek Andrejkovič | ||||||||
| Autor | Homolya Atila | ||||||||
| Ďalší autori | Andrejkovič Marek (Školiteľ (konzultant)) EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF | ||||||||
| Korporácia | Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra hospodárskej informatiky a matematiky | ||||||||
| Vydavateľské údaje | Košice, 2013. - 61 s. | ||||||||
| Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
| Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
| Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
| Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
| Signatúra | 875664 | ||||||||
| |||||||||