Vytlačiť
1. Vybrané aspekty účtovnej závierky a možností vyčíslenia prehľadu peňažných tokov
SYS | 0195129 | |
---|---|---|
LBL | 00000nla--22^^^^^---450- | |
005 | 20240417075052.1 | |
100 | $a 20141204d2014łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Vybrané aspekty účtovnej závierky a možností vyčíslenia prehľadu peňažných tokov $f Peter Stuchlý, Petra Krutáková |
330 | $a Prehľad peňažných tokov poskytuje pre používateľa informácie z účtovnej závierky o peňažných tokoch za bežné a minulé účtovné obdobie v členení na peňažné toky z prevádzkovej, investičnej a finančnej činnosti. Naša právna úprava v oblasti peňažných tokov je v súlade s medzinárodnými štandardmi pre finančné vykazovanie (IFRS), a to konkrétne s IAS 7 – Výkaz o peňažných tokoch (Statement of Cash Flows). | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0194688 $1 010 $a 978-80-552-1187-9 $1 200 1 $a International scientific days 2014 : improving performance of agriculture and the economy : challenges for management and policy $b elektronický zdroj $e proceedings of reviewed articles of [13th] international scientific conference : may 21 -23, 2014, High Tatras, Slovak Republic $f edited by: Iveta Zentková $v S. 172-177 CD-ROM $1 210 $a Nitra $c Slovak University of Agriculture in Nitra $d 2014 $1 215 $a CD-ROM [510 s.] $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0047675 $a Zentková $b Iveta $4 340 $1 710 12 $a Improving performance of agriculture and the economy : challenges for management and policy $b International scientific conference $d 13. $e High Tatras, Slovak Republic $f 21.-23.5.2014 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007447 $a závierka účtovná |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003808 $a obeh peňažný |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006825 $a úpravy právne |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0009575 $a IFRS |
675 | $a 657 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000322 $x Účtovníctvo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0037265 $a Stuchlý $b Peter $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0037260 $a Krutáková $b Petra $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20141204 $g AACR2 |