Vytlačiť
1. Možnosti vývoja trhu tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Názov | Možnosti vývoja trhu tradičných a regionálnych potravín na Slovensku : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Barbara Zsigraiová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Zsigraiová Barbara | ||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2015. - 64 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 887101 | ||||||||
|