Vytlačiť
1. Podpora regionálnych potravín a ich dopad na regionálny rozvoj BSK
Názov | Podpora regionálnych potravín a ich dopad na regionálny rozvoj BSK : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Veronika Šupolová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||||||
Autor | Šupolová Veronika | ||||||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2015. - 60 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 887100 | ||||||||||||
|