Vytlačiť
1. Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno
Názov | Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Determinanty výšky sprepitného v Českej republike: prípadová štúdia zo štyroch lacných reštaurácií v Brne | ||||||||
Autorské údaje | Michal Kvasnička, Monika Szalayová | ||||||||
Autor | Kvasnička Michal | ||||||||
Spoluautori | Szalayová Monika | ||||||||
Zdrojový dokument | Národohospodářský obzor : časopis věnovaný otázkám národohospodářským a sociálněpolitickým. Roč. 15, č. 2 (2015), s. 121-136. - Brno : Ekonomicko-správní fakulta MU, 2015. ISSN 1213-2446 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Systematika | 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy | ||||||||
Heslá | reštaurácie * správanie spotrebiteľa | ||||||||
Anotácia | Nižšia úroveň sprepitného v ČR (6-7%) oproti krajinám USA, Kanada a Izrael (cca 15%). Nerovnosť v správaní pravidelných zákazníkov a pri platbe kartou. Vplyv počasia a pohlavia časníka na výšku sprepitného. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2015: 1-4 | ||||||||
|