Vytlačiť
1. Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny
SYS | 0222574 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20220725111441.9 | |
100 | $a 20160928a2016łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny $f Katarína Fašiangová |
330 | $a Kvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0222393 $1 011 $a 1337-9798 $1 200 1 $a Goodwill $e magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti $v Roč. 8, č. September-Október (2016), s. 65 $1 210 $a Bratislava $c Goodwill $d 2016 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001869 $a dozor potravinový |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie |
675 | $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0064484 $a Fašiangová $b Katarína $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20160928 $g AACR2 |