Vytlačiť
1. Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle
Názov | Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Timea Kubaská, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Kubaská Timea | ||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2018. - 63 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 901927 | ||||||||
|