Vytlačiť
1. Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China
Názov | Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Faktory obmedzujúce implementáciu programu zabezpečenia kvality v potravinárskych spoločnostiach v čínskom Šanghaji | ||||||||
Autorské údaje | Qijun Jiang, Wojciech Jan Florkowski | ||||||||
Autor | Jiang Qijun | ||||||||
Spoluautori | Florkowski Wojciech Jan | ||||||||
Zdrojový dokument | Review of Agricultural and Applied Economics. Vol. 24, no. 1 (2021), pp. 27-36. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2021. ISSN 1336-9261 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | bezpečnosť potravinová * priemysel potravinársky * poistenie * zamestnanci * Čína | ||||||||
Anotácia | Štúdia skúma rozdiely v dôležitosti rôznych obmedzení, ktoré bránia spoločnostiam v realizácii programov kvality. Prieskum realizovaný v troch pododvetviach potravinárskeho priemyslu v čínskom Šanghaji. Na identifikáciu štatisticky významných faktorov sa používajú deskriptívne štatistiky a regresná technika korigovaná na heteroskedasticitu. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2021: 1 | ||||||||
|