Vytlačiť
1. Racionalizácia gastronomickej prevádzky denný bar
SYS | 0275938 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20220203120022.1 | |
035 | $a bd6fae9c-b9f3-48e2-bfd8-65bd792629ed | |
100 | $a 20210613d2021łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Racionalizácia gastronomickej prevádzky denný bar $e bakalárska práca $f Soňa Grznárová $g školiteľ: Roman Staňo |
210 | $a Bratislava $d 2021 | |
215 | $a 37 s. | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0081896 $a Grznárová $b Soňa $4 070 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*p0048784 $a Staňo $b Roman $f 1966- $p EUBOBFKSC $4 727 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*k0001181 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené $4 050 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20210613 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |