Vytlačiť
1. Dizajn udržateľných obalov v potravinárskom priemysle
Názov | Dizajn udržateľných obalov v potravinárskom priemysle | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Sustainable Packaging Design in Food Industry | ||||||||
Autorské údaje | Jana Gondárová, Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Gondárová Jana EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | ||||||||
Spoluautori | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | ||||||||
Zdrojový dokument | Aplikácia princípov kruhovej ekonomiky na Slovensku : zborník vedeckých prác II z projektu VEGA 1/0705/19. S. 57-66 online. - Banská Bystrica : BELIANUM, 2021. ISBN 978-80-557-1920-7 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | potraviny * plasty * obaly * recyklácia odpadu * spotrebitelia * odpad * hospodárstvo obehové * firmy * ekológia | ||||||||
Anotácia | Stratégia obehového hospodárstva spoločnosti Nestlé a identifikácia nových udržateľných obalov, ktoré spoločnosť v oblasti potravín zaviedla. Vytváranie a uvádzanie udržateľných obalov na trh je v súčasnosti jedným z najsilnejších trendov, a zároveň príležitosťou získať konkurenčnú výhodu medzi spoločnosťami, pretože spotrebitelia si začínajú všímať neekologické správanie medzi výrobcami a uprednostňujú výrobky v obaloch, ktoré sa starajú o našu planétu. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E21 00696-002, kópia plného textu | ||||||||
|