Vytlačiť
1. Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach
SYS | 0294748 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20240104094938.3 | |
035 | $a 3400a5ed-ec56-45c6-888c-6cc3552b4a0c | |
100 | $a 20230625d2023łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach $e bakalárska práca $f Denisa Šrámková $g školiteľ: Michal Vávra |
210 | $a Bratislava $d 2023 | |
215 | $a 57 s. | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0088860 $a Šrámková $b Denisa $4 070 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*0071233 $a Vávra $b Michal $f 1996- $p EUBOBFKMA $4 727 $T Katedra marketingu OBF |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*k0001177 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra marketingu $4 050 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20230625 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |