Vytlačiť
1. Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach
Názov | Možnosti predchádzania plytvaniu potravinami v obchodných prevádzkach : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Denisa Šrámková, školiteľ: Michal Vávra | ||||||||
Autor | Šrámková Denisa | ||||||||
Ďalší autori | Vávra Michal (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2023. - 57 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 924865 | ||||||||
|