Vytlačiť
1. Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy
Názov | Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Food Safety in Pandemic Conditions and Minimization of Impacts through Targeted Nutrition | ||||||||
Autorské údaje | Štefan Majerník, Angela Světlíková, Lenka Bartošová, Anna Giertlová, Dominik Abrahám | ||||||||
Autor | Majerník Štefan | ||||||||
Spoluautori | Světlíková Angela | ||||||||
Bartošová Lenka | |||||||||
Giertlová Anna | |||||||||
Abrahám Dominik | |||||||||
Zdrojový dokument | Verejná správa a regionálny rozvoj : ekonómia, manažment a marketing. Roč. 19, č. 1 (2023), s. 114-123. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2023. ISSN 1337-2955 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | pandémia * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * potraviny * prídely * výživa * modely * stratégia bezpečnostná * algoritmy | ||||||||
Anotácia | Výsledky projektu Minimalizácia dopadov COVID-19 prostredníctvom bezpečnosti cielenej výživy a stravovania v pandemických podmienkach prispievajú k celkovej pripravenosti spoločnosti na krízové javy v oblasti bezpečnosti potravín pre budúcnosť Slovenskej republiky. V dôsledku krízových javov sa svetové výzvy a trendy nedajú presne identifikovať a vylúčiť, preto bola potreba vytvoriť univerzálny model riešenia týchto krízových javov. V tomto projekte sa riešili a spracovali krízové javy do strategického modelu prostredníctvom odporúčaných dávok pre spotrebu potravín. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2023: 1 | ||||||||
|