Vytlačiť
1. Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť
Názov | Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť |
---|---|
Autorské údaje | Fridrich Görner, Ľubomír Valík |
Autor | Görner Fridrich |
Spoluautori | Valík Ľubomír |
Zdrojový dokument | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 75-76. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo |
Heslá | mlieko * ochrana zdravia * výroba * spotrebitelia * spotreba obyvateľstva |
Anotácia | Zvyšovanie nárokov a požiadavky na trvanlivosť konzumného pasterizovaného mlieka. Súčasný stav pasterizovaného mlieka. Dôvody zvyšovania požiadavok na chladenie mlieka. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2000: 1-4 |