Vytlačiť
1. Bezpečné potraviny v každej kuchyni
Názov | Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu |
---|---|
Autorské údaje | Jozef Dubravický, Ľuboš Heriban |
Autor | Dubravický Jozef |
Spoluautori | Heriban Ľuboš |
Zdrojový dokument | Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37. - Bratislava : SON MEDIA, 2000 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie |
Heslá | hygiena výživy * potraviny * výroba * domácnosti * systém HACCP * výrobcovia * bezpečnosť potravinová |
Anotácia | Výrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2000: 9-12 |