Vytlačiť
1. Nové potraviny - nádej, či hrozba?
Názov | Nové potraviny - nádej, či hrozba? |
---|---|
Autorské údaje | Anna Čapková |
Autor | Čapková Anna |
Zdrojový dokument | Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 7, č. 2 (2003), s. 24-25. - Bratislava : SON MEDIA, 2003. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potraviny modifikované geneticky * potravinárstvo * zdravie * legislatíva * Európska únia * Slovensko |
Anotácia | Geneticky modifikované organizmy (GMO) - ich podstata. Výhody a riziká genetický modifikovaných (GM) rastlín. Legislatíva Európskej únie a Slovenska v tejto oblasti. Výsledky GMO analýzy na vybrané druhy potravín. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2003: 1-12 |