Vytlačiť
1. Hygiena je podmienkou bezpečnosti
Názov | Hygiena je podmienkou bezpečnosti |
---|---|
Autorské údaje | Terézia Machalcová, M. Machalec, J. Golian |
Autor | Machalcová Terézia |
Spoluautori | Machalec M. |
Golian J. | |
Zdrojový dokument | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 11 (2006), s. [34-35]. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | bezpečnosť potravinová * bezpečnosť výrobkov * kvalita výrobkov * hygiena * reťazce obchodné * normy medzinárodné * ISO 22000 |
Anotácia | Súčasné európske potravinárstvo je v podstatnej miere ovplyvnené požiadavkou obchodných reťazcov na bezpečnosť a kvalitu výrobkov. Norma Systémy manažérstva kvality ISO 9001:2000 je už dnes v potravinárskom priemysle nepostačujúca. Obchodné reťazce požadujú zaviesť vlastné normy (schémy) na posudzovanie zdravotnej neškodnosti potravín. Harmonizované kritériá. Nová medzinárodná norma ISO 22000. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2006: 1-12 |