Vytlačiť
1. Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania
Názov | Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania |
---|---|
Autorské údaje | Marta Karkalíková |
Autor | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa : zborník vedeckých statí : Products Safety Congress. S. 41-49. - Košice : Euroedu, s. r. o., 2011. ISBN 978-80-969219-6-6 |
Výstup z projektu | KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách |
Poznámky | KEGA 006EU-4/2011 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Heslá | potraviny * požiadavky na výrobky * zariadenia stravovacie * bezpečnosť potravinová * kontrola kvality * systém riadenia kvality |
Anotácia | Aplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E11 01719-005, originál dokumentu |