Vytlačiť
1. Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale
Názov | Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale |
---|---|
Súbežný názov | Gastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry |
Autorské údaje | Štefan Povchanič |
Autor | Povchanič Štefan EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ |
Zdrojový dokument | Ianua ad linguas hominesque reserata V : actes des publications scientifiques internationales. S. 142-146. - Noailles : Association Amitié Franco-Slovaque, 2014 / Lemay Jamborová Diana ; Benčič Stanislav. ISBN 978-2-9536153-4-0 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | francúzština |
Krajina vydania | Francúzsko |
Systematika | 316.7 - Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia |
Heslá | komunikácia interkultúrna * gastronómia * kultúra * Francúzsko * Slovensko |
Anotácia | Miesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie. |
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E14 00527-001, kópia plného textu |