Vytlačiť
1. Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa
Názov | Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa |
---|---|
Súbežný názov | Innovations in the food industry from a consumer perspective |
Autorské údaje | Ingrid Potisková |
Autor | Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 146-150 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | biopotraviny * potraviny modifikované geneticky * kvalita potravín * spotrebitelia * postoje * ochrana spotrebiteľa * potravinárstvo * potraviny * inovácia výrobkov |
Anotácia | Prístup k problematike výroby potravín sa rozvetvuje do dvoch protichodných smerov. Jeden kladie dôraz na tradičné postupy, druhý na najmodernejšie technológie. Čo je pre budúcnosť najprijateľnejšie? Príspevok analyzuje jednotlivé trendy s cieľom poukázať na prínosy, prípadne negatíva týchto smerovaní. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 01043-022, originál dokumentu |