Vytlačiť
1. Trends in the Catering and Accommodation Business in the Moravian Silesian Region
Názov | Trends in the Catering and Accommodation Business in the Moravian Silesian Region | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Trendy v stravovaní a ubytovaní v Moravsko-sliezskom kraji | ||||||||
Autorské údaje | Miroslava Kostková, Pavlína Pellešová, Patrik Kajzar | ||||||||
Autor | Kostková Miroslava | ||||||||
Spoluautori | Pellešová Pavlína | ||||||||
Kajzar Patrik | |||||||||
Zdrojový dokument | E+M. Ekonomie a management : vědecký open access časopis. Roč. 25, č. 1 (2022), s. 195–207. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2022. ISSN 1212-3609 | ||||||||
DOI | 10.15240/tul/001/2022-1-012 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | ponuka * ubytovanie * ruch cestovný * gastronómia * Česko | ||||||||
Anotácia | Skúmanie aktuálnych trendov v ubytovaní a v gastronómii ako súčasti cestovného ruchu v ČR. Identifikácia faktorov majúcich vplyv na opätovný nákup alebo návštevu. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2022: 1 | ||||||||
|