Vytlačiť
1. Trendom je uberať cukor
Názov | Trendom je uberať cukor |
---|---|
Autorské údaje | Peter Kapitán |
Autor | Kapitán Peter |
Zdrojový dokument | TaPmag : tovar & predaj. Č. 64 (3-4) (2022), s. 30-32. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Česká republika |
Heslá | nápoje nealkoholické * štýl životný * ochrana zdravia * cukor * dopyt spotrebiteľský * systémy zálohové |
Anotácia | Zdravý životný štýl sa prediera aj do oblasti nealkoholických a energetických nápojov. Výrobcovia vnímajú obrovský dopyt po znižovaní obsahu cukru vo svojich výrobkoch a snažia sa vychádzať spotrebiteľom v ústrety. Ďalším trendom je aj zálohovanie plastových a hliníkových nápojov a obalov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2022: 64 |