Vytlačiť
1. Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách
Názov | Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Andrea Pisková, školiteľ: Kvetoslava Matlovičová | ||||||||||||
Autor | Pisková Andrea | ||||||||||||
Ďalší autori | Matlovičová Kvetoslava (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2023. - 58 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 925092 | ||||||||||||
|