Vytlačiť
1. Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín
Názov | Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín |
---|---|
Autorské údaje | Fridrich Görner, Ján Ondrejka |
Autor | Görner Fridrich |
Spoluautori | Ondrejka Ján |
Zdrojový dokument | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 1 (január-marec 2000), s. 7-9. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie |
Heslá | hygiena výživy * kontrola kvality * kontrola preventívna * požívatiny * potraviny * HACCP |
Anotácia | Systém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2000: 1-4 |