Vytlačiť
1. Bezpečné potraviny v každej kuchyni
SYS | r041766 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ | |
005 | 20231002113935.7 | |
100 | $a 20010529a2000 m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Bezpečné potraviny v každej kuchyni $e prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu $f Jozef Dubravický, Ľuboš Heriban |
330 | $a Výrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*s124849 $1 200 1 $a Slovenský výber $e časopis manažmentu obchodu $v Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37 $1 210 $a Bratislava $c SON MEDIA $d 2000 |
610 | 1- | $a hygiena výživy $9 eu_un_auth*h0002403 |
610 | 1- | $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 |
610 | 1- | $a výroba $9 eu_un_auth*h0007109 |
610 | 1- | $a domácnosti $9 eu_un_auth*h0001796 |
610 | 1- | $a systém HACCP |
610 | 1- | $a výrobcovia $9 eu_un_auth*h0007161 |
610 | 1- | $a bezpečnosť potravinová $9 eu_un_auth*h0001261 |
675 | $a 613 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000255 $x Hygiena. Starostlivosť o zdravie | |
700 | -1 | $a Dubravický $b Jozef $3 eu_un_auth*p0064050 $4 070 |
701 | -1 | $a Heriban $b Ľuboš $3 eu_un_auth*p0064051 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20010529 $g AACR2 |