Vytlačiť
1. Národná gastronómia a tvorba jej ponuky
Názov | Národná gastronómia a tvorba jej ponuky |
---|---|
Preklad názvu | National gastronomy and creation of its offer |
Autorské údaje | aut. Peter Trefil |
Autor | Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Valorizácia prostredia pre služby cestovného ruchu : medzinárodná konferencia : Bratislava 24. apríla 2003. S. 95-98. - Bratislava : NITVV, 2003 / Veszprémi Sirotková Anna ; Obchodná fakulta EU Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené. ISBN 80-968342-4-X |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu |
Heslá | ruch cestovný * gastronómia * Slovensko * produkty * ponuka * opatrenia * samospráva regionálna |
Anotácia | Vzťah rozvoja cestovného ruchu a spoločného stravovania. Význam národnej gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Poukázanie na veľmi slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu CR v SR. Navrhnutie čiastočných rámcových opatrení na zlepšenie súčasného stavu s cieľom poukázať na možnosť valorizovať makroprostredie CR i využitím národnej gastronómie ako súčasti produktu cestovného ruchu. |
Báza dát | ČLÁNKY |