Vytlačiť
1. Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín
Názov | Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín |
---|---|
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 670-674. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9 |
Výstup z projektu | VEGA 1/1225/04 Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch |
Poznámky | VEGA 1/1225/04 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * potraviny * kvalita * manažment * normy medzinárodné * ISO 22000 |
Anotácia | Zvyšovanie významu kvality a bezpečnosti potravinárskych výrobkov v koncepcii firiem. Zavádzanie účinného manažérstva kvality, ako aj systému manažérstva bezpečnosti potravín do potravinárskych podnikov. Uplatňovanie systému manažérstva kvality v potravinárskom priemysle. Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Medzinárodná norma ISO 22000. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E06 01027-073, OBF - Archív EPC, originál dokumentu |