Vytlačiť
1. Bezpečnosť potravín a verejné zdravie
Názov | Bezpečnosť potravín a verejné zdravie |
---|---|
Autorské údaje | Iveta Trusková |
Autor | Trusková Iveta |
Zdrojový dokument | Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 13, č. 4 (2009), s. 21-23. - Bratislava : SON MEDIA, 2009. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | potraviny * bezpečnosť potravinová * kontrola * látky nebezpečné * zdravie |
Anotácia | Zdravotná bezpečnosť potravín - charakteristika. Nový prístup počíta aj s efektívnou kontrolou na všetkých stupňoch potravinového reťazca. Cudzorodé látky v potravinách. Kontaminujúce látky. Rozmanitosť stravy. Alimentárne ochorenia, na výskyte ktorých sa neustále podieľajú potraviny ako faktor prenosu. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 1-10 |