Vytlačiť
1. Hotelový controlling
Názov | Hotelový controlling |
---|---|
Autorské údaje | Peter Gallo |
Autor | Gallo Peter ml. |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 7, č. leto (2013), s. 20-25. - Žilina : Direct press, 2013. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | hotely * riadenie * metódy riadenia * metóda BSC * kontroling strategický * kontroling operatívny * výkonnosť * analýza swot |
Anotácia | Strategický a operatívny kontroling a ich nástroje. Nové požiadavky na hotelový kontroling. Postup tvorby systému riadenia výkonnosti v hotelových zariadeniach. Príklad swot analýzy a určenia stratégie v hotelovom zariadení. Kritické faktory úspešnosti a určovanie úzkych miest. Strategická mapa hotelového zariadenia - finančná a zákaznícka perspektíva. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2013: jar-zima |