Vytlačiť
1. 7 najväčších hotelierskych omylov
Názov | 7 najväčších hotelierskych omylov . 2: prevádzková slepota |
---|---|
Autorské údaje | Richard Mištík |
Autor | Mištík Richard |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 7, č. jeseň (2013), s. 40-42. - Žilina : Direct press, 2013. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu |
Heslá | hotely * zariadenia ubytovacie * reštaurácie * služby * hygiena * zamestnanci * personál * manažéri * komunikácia * kontrola |
Anotácia | Kritérium vstupu do hotela - funkčnosť a čistota. Požiadavky na hotelové izby. Hygiena v reštaurácii, chuť jedál a rýchlosť obsluhy. Odstránenie technických nedostatkov. Medziľudská interakcia. Vhodné správanie personálu. Očakávania zákazníkov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2013: jar-zima |