Vytlačiť
1. Bepečnost potravin v České republice
Názov | Bepečnost potravin v České republice |
---|---|
Preklad názvu | Food security in Czech Republic |
Autorské údaje | Eva Lukášková, Zdeněk Málek |
Autor | Lukášková Eva |
Spoluautori | Málek Zdeněk |
Zdrojový dokument | Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 4, č. 2 (2013), s. 61-68. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2013. ISSN 1804-3836 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | čeština |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | Česko * Európska únia * kvalita potravín * politika bezpečnostná * bezpečnosť potravinová |
Anotácia | Pojem potravinová bezpečnosť. Faktory ovplyvňujúce potravinovú bezpečnosť. Úloha Európskej únie v systéme bezpečnosti potravín. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2013: 1-2 |