Vytlačiť
1. Názory vedenia reštaurácií a lokálnych výrobcov potravín týkajúce sa pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji
Názov | Názory vedenia reštaurácií a lokálnych výrobcov potravín týkajúce sa pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Opinions of the management of restaurants and local food producers related to upcoming regional label in Bratislava region | ||||||||
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová, Veronika Šupolová | ||||||||
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Spoluautori | Šupolová Veronika | ||||||||
Zdrojový dokument | Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 17.9.2015 Bratislava. S.55-63 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pólya Attila ; Hasan Jamal ; Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4109-1 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0635/14 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo | ||||||||
Heslá | regióny * značky * značky výrobkov * Slovensko * dotazníky | ||||||||
Anotácia | Poznanie názorov vedenia reštaurácii a lokálnych výrobcov potravín s BSK - potenciálnych držiteľov pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji a navrhnutie opatrení na rozvoj tohto označenia - výsledky dotazníkového prieskumu. | ||||||||
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E15 01598-009, originál dokumentu | ||||||||
|