Vytlačiť
1. Preferovanie lokálnych potravín na Slovensku
Názov | Preferovanie lokálnych potravín na Slovensku |
---|---|
Súbežný názov | Preference for local foods on the Slovak |
Autorské údaje | Ivan Hlavatý |
Autor | Hlavatý Ivan EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 63-67 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potravinárstvo * potraviny * spotreba potravín * výživa * kvalita potravín * regióny * požiadavky na výrobky * rozhodovanie nákupné |
Anotácia | Problematika regionálnych produktov a hlavné dôvody, prečo spotrebitelia tieto potraviny nakupujú. Kvalita surovín a tradícia regiónu. Ciele a utvorenie sebestačných potravín a ekonomika v danej lokalite. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 01135-004, originál dokumentu |