Vytlačiť
1. Častejšie kupujeme bezlepkové pečivo a cestoviny
Názov | Častejšie kupujeme bezlepkové pečivo a cestoviny |
---|---|
Zdrojový dokument | Instore : [Slovakia]. Roč. 20, č. 3 (2022), s. 38-39. - Bratislava : Events & Publishing, 2022. ISSN 1336-2348 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | pekárenstvo * múka * štýl životný * dopyt spotrebiteľský * správanie spotrebiteľa |
Anotácia | Pri nákupoch čerstvého pečiva dominujú chlieb a rožky. Spomedzi sladkého pečiva domácnosti najviac nakupujú croissanty, a to v diskontoch. Za nimi nasledujú vianočka, mazanec, štrúdle a záviny. Pečivo, ale aj cestoviny, však ovplyvňuje jeden významný trend: zákazníci stále viac vyhľadávajú bezlepkové varianty. A to aj tí, ktorí nemajú celiakiu ani gluténovú intoleranciu. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2022: 3 |