Vytlačiť
1. Environmental management in the hospitality industry
Názov | Environmental management in the hospitality industry : a guide for students and managers |
---|---|
Autorské údaje | Kathryn Webster |
Autor | Webster Kathryn |
Vydavateľské údaje | London : Cassell , 2000. - 270 s. |
ISBN | 0-304-33234-8 |
Druh dokumentu | príručky praktické |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Veľká Británia |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | manažment * riadenie * ekológia * pohostinstvo * hotelierstvo * technológie bezodpadové * recyklácia odpadu * ekologizácia * spracovanie odpadu |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 777969 |