Vytlačiť
1. Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM
SYS | c139800 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^nam^^22^^^^^^^^450^ | |
005 | 20221124094618.1 | |
010 | $a 80-8058-260-2 | |
100 | $a 20021120d m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo $a eng $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM $f Dagmar Matošková a kol. |
210 | $a Bratislava $c Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva $d 2002 | |
215 | $a 41 s. | |
610 | 1- | $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571 |
610 | 1- | $a priemysel $9 eu_un_auth*h0004890 |
610 | 1- | $a konkurencieschopnosť $9 eu_un_auth*h0002848 |
610 | 1- | $a mlieko $9 eu_un_auth*h0003380 |
610 | 1- | $a ukazovatele $9 eu_un_auth*h0006700 |
610 | 1- | $a mäso $9 eu_un_auth*h0003248 |
610 | 1- | $a krmovinárstvo $9 eu_un_auth*h0002976 |
610 | 1- | $a lieh $9 eu_un_auth*h0003077 |
610 | 1- | $a víno $9 eu_un_auth*h0006971 |
610 | 1- | $a pivo $9 eu_un_auth*h0004162 |
610 | 1- | $a tuky $9 eu_un_auth*h0006655 |
610 | 1- | $a metódy $9 eu_un_auth*h0003304 |
610 | 1- | $a cestoviny $9 eu_un_auth*h0001444 |
610 | 1- | $a trh zahraničný $9 eu_un_auth*h0006639 |
610 | 1- | $a trh vnútorný $9 eu_un_auth*h0006637 |
610 | 1- | $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 |
675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
700 | -1 | $a Matošková $b Dagmar $3 eu_un_auth*p0064155 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20021120 $g AACR2 |