Vytlačiť
1. Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM
Názov | Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM |
---|---|
Preklad názvu | Evaluation of competitiveness of the Slovak dairy and meat industry based on the PAM method |
Autorské údaje | Dagmar Matošková, Viera Ižáková, Marianna Blahovics |
Autor | Matošková Dagmar |
Spoluautori | Ižáková Viera |
Blahovics Marianna | |
Zdrojový dokument | Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 2, č. 2 (2002), s. 15-24. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. ISSN 1335-6186 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 339.137 - Konkurencia |
Heslá | konkurencieschopnosť * priemysel mliekarský * potravinárstvo * ceny trhové * výhody komparatívne * Slovensko |
Anotácia | Hodnotenie konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych sektorov na základe ukazovateľov komparatívnych výhod a identifikácia dopadu politických opatrení na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie, na základe efektov divergencií a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany. Použitie analýzy PAM. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2002: 1-3 |