Vytlačiť
1. Aj známa a dlhotrvajúca značka sa môže stať bezcennou
Názov | Aj známa a dlhotrvajúca značka sa môže stať bezcennou |
---|---|
Autorské údaje | Peter Kardoš, Miroslav Jakubec |
Autor | Kardoš Peter EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM |
Spoluautori | Jakubec Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM |
Zdrojový dokument | Finančný manažment. Č. 9 (2012), s. 58-61. - Bratislava : Iura Edition, 2012. ISSN 1338-7065 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo |
Heslá | značky výrobkov * značky výrobné * kvalita výrobkov * káva * kaviarne * fototechnika * potraviny * čokoláda |
Anotácia | Rozšírenie pôvodnej rozlišovacej funkcie značky. Vznik, vývoj a zhodnotenie súčasnej pozície niektorých vybraných značiek: Starbucks, Kodak, Manner. |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E12 01014-001, kópia plného textu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2012: 4-12 |